Raktározás cégeknek

Cége épp olyan élethelyzetbe jutott, amikor a raktárbérlés jelentené a legjobb megoldást? Szeretné felújítani irodáját, de a tatarozás ideje alatt nincs hol tárolnia a bútorokat, irodaszereket, nélkülözhetetlen dokumentumokat? A cég, vagy vállalat ritkán használt, de alapvetően fontos dokumentumai, tárgyai már nem férnek el irodájában vagy leszűkítik mozgásterét? Mindezek mellett viszont nem szeretne megválni semmitől, ráadásként szüksége van állandó, azonnali hozzáférésre a kevesebbet használt tárgyakhoz, dokumentumokhoz?

A megoldás az Euroministorage rugalmas, egyéni igényekre szabott raktárbérlés szolgáltatása! Nálunk biztosan megtalálja a megfelelő méretű és árú raktárszobát, ahol biztonságosan tárolhatja akár cége raktárkészletét, ritkán használt irodai bútorait, irodaszereit vagy iratait! Sőt, ha kívánja, az Euroministorage még a szállításban is segítséget nyújt vállalkozásának!

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Az Euroministorage raktárbérlés szolgáltatása biztonságos, mivel tárgyai védelme érdekében több, egymástól független, korszerű biztonsági rendszert alkalmazunk:

  • 24 órás kamerás megfigyelő-rendszer
  • chipkártyás beléptető rendszer
  • egyedi füst- és betörés-érzékelők minden raktárszobában
  • saját lakat, melyhez egyedül Önnek van kulcsa

Az Euroministorage raktárbérlés megoldása keretében a tároló helységek igénylése, illetve azok látogatása, elérése rendkívül rugalmas. Ez a típusú raktárbérlés szolgáltatás biztosítja Önnek, hogy raktározni kívánt tárgyaihoz bármikor, azonnal hozzáférhet.

  • raktárbérlés akár hosszú, akár rövidtávra (minimum bérleti időtartam 1 naptári hónap) megoldható
  • online raktárfoglaló rendszerünk segít Önnek kiválasztani a megfelelő méretű raktárszobát, figyelembe véve a szabad kapacitásokat
  • raktárbérlés mellett minden, amire a csomagoláshoz, sérülésmentes szállításhoz szüksége lehet, megvásárolható boltunkban (dobozok, ragasztószalagok, lakatok, polcrendszerek, székvédők, matrachuzatok, kötelek, védőfóliák, stb.)

Az Euroministorage raktárbérlés szolgáltatásában miniraktárak széles méretválasztéka várja Önt, hogy ne kelljen feleslegesen olyan méretű raktárért fizetnie, melynek teljes térfogatát nem használja ki.

  • többféle méretű és alaprajzú raktárszoba közül válogathat, így csak annyi helyért kell fizetnie, amennyire valóban szüksége van
  • online tárhelybecslő alkalmazásunk pontosan segít Önnek kiválasztani az igényeihez megfelelő méretű raktárat

Barangolja be raktárépületünket virtuális túránk segítségével, és győződjön meg róla, hogy az Euroministorage az Ön számára ideális raktárbérlés megoldás!