Raktározás magánszemélyeknek

Raktárbérlés megoldásra lenne szüksége, mivel átmenetileg nincs hol tárolnia bútorait, személyes tárgyait, mert épp költözik, felújít, tataroz? Netán egyszerűen csak nem fér el otthonában az évek alatt felgyülemlett, a mindennapokban nem használatos dolgoktól, melyektől mégsem szeretne örökre megválni?

Legyen szó bicikliről, ritkán használt tárgyakról, bútorokról, vagy akár otthona teljes berendezéséről, nálunk biztosan megtalálja az Önnek megfelelő méretű és árú raktárszobát, ahol kényelmesen és biztonságosan tárolhatja tárgyait! Az Euroministorage raktárbérlés megoldásának keretén belül Önnek csak akkora helyért kell fizetni, amennyit holmijai elfoglalnak. Tárhelybecslő alkalmazásunk segít meghatározni, hogy pontosan mekkora helyre van szüksége.

Biztonságos és rugalmas raktárbérlés szolgáltatásunknak köszönhetően ingóságai átmenetileg, vagy hosszú távon is megfelelő helyen lesznek. Költözzön, újítson fel bátran, vagy biztosítson magának tágabb életteret az Euroministorage segítségével!

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Az Euroministorage raktárbérlés szolgáltatása biztonságos, mivel tárgyai védelme érdekében több, egymástól független, korszerű biztonsági rendszert alkalmazunk:

  • 24 órás kamerás megfigyelő-rendszer
  • chipkártyás beléptető rendszer
  • egyedi füst- és betörés-érzékelők minden raktárszobában
  • saját lakat, melyhez egyedül Önnek van kulcsa

Az Euroministorage raktárbérlés megoldása keretében a tároló helységek igénylése, illetve azok látogatása, elérése rendkívül rugalmas. Ez a típusú raktárbérlés szolgáltatás biztosítja Önnek, hogy raktározni kívánt tárgyaihoz bármikor, azonnal hozzáférhet.

  • raktárbérlés akár hosszú, akár rövidtávra (minimum bérleti időtartam 1 naptári hónap) megoldható
  • online raktárfoglaló rendszerünk segít Önnek kiválasztani a megfelelő méretű raktárszobát, figyelembe véve a szabad kapacitásokat
  • raktárbérlés mellett minden, amire a csomagoláshoz, sérülésmentes szállításhoz szüksége lehet, megvásárolható boltunkban (dobozok, ragasztószalagok, lakatok, polcrendszerek, székvédők, matrachuzatok, kötelek, védőfóliák, stb.)

Az Euroministorage raktárbérlés szolgáltatásában miniraktárak széles méretválasztéka várja Önt, hogy ne kelljen feleslegesen olyan méretű raktárért fizetnie, melynek teljes térfogatát nem használja ki.

  • többféle méretű és alaprajzú raktárszoba közül válogathat, így csak annyi helyért kell fizetnie, amennyire valóban szüksége van
  • online tárhelybecslő alkalmazásunk pontosan segít Önnek kiválasztani az igényeihez megfelelő méretű raktárat

Barangolja be raktárépületünket virtuális túránk segítségével, és győződjön meg róla, hogy az Euroministorage az Ön számára ideális raktárbérlés megoldás!