GY.I.K.

1. Mi az Önkiszolgáló raktározás?

Az Önkiszolgáló raktározás a világon már mindenhol ismert raktározási forma, és természetesen Budapesten is igény van az e fajta szolgáltatásra. A tárolni kívánt értékeit, tárgyait bezárhatja raktárszobájába saját lakatjával, és akkor jöhet – mehet, amikor csak úgy gondolja, vagy éppen amikor szüksége van a tárolt árukra. Csak Önnek van kulcsa a tárolójához. Az Euro Mini Storage raktárai speciális biztonsági rendszerekkel vannak ellátva, tiszták, szárazak és egy személyes, chipes beléptető kártya segítségével a hét minden napján hozzáférhetők. Szinte mindent raktározhat nálunk, kivéve romlandó, szerves vagy gyúlékony dolgokat.

2. Milyen gyakran van hozzáférésem a raktározott tárgyaimhoz?

Akkor jöhet és mehet, amikor csak akar. Hétfőtől vasárnapig, az év minden napján, még ünnepnapokon is 7:00-től 23:00-ig. Lehetősége van 24 órás hozzáférést is kérni. Itt megtekintheti az Euro Mini Storage 3 dimenziós virtuális túráját

3. Kinek van hozzáférése a raktárszobámhoz?

Csak Önnek van kulcsa a saját lakatjához, amit megvásárolhat nálunk is, vagy hozhatja otthonról is.

4. Hol található az Euro Mini Storage?

Megtalál minket a 1097 Budapest Gyáli út 50. alatt. Nézze meg a térképet, tervezze meg hozzánk az útját az útvonaltervező segítségével itt.

5. Mekkora területre van szükségem?

Azt javasoljuk, hogy próbálja ki a tárhelybecslőnket, hogy meghatározza a méretet, amire szüksége van. A lakása alapterülete, a szállító járműve mérete, vagy a tárolni kívánt dobozai számának alapján tudja kalkulálni, hogy mekkora raktárra lesz szüksége. Ha nem biztos a méretben, jól képzett raktárvezetőink szívesen segítenek a megfelelő raktárszoba kiválasztásában.

6. Milyen gyorsan tudok beköltözni?

Már az érdeklődés napján be tud költözni (az iroda nyitvatartási idejében), amennyiben rendelkezik a megfelelő dokumentumokkal, melyek szükségesek a szerződés megkötéséhez. A kauciót és az első számlát a beköltözés előtt ki kell egyenlítenie. Kérem, érdeklődjön személyzetünknél.

7. Mennyibe kerül az Euro Mini Storage-nál raktározni?

Az ár, amit fizet, a raktárszoba méretétől függ. Ezért célunk mindig az, hogy a lehető legkisebb, de még tökéletesen megfelelő méretet válasszuk Önnek. Tudunk tanácsot adni, hogy tárgyait úgy pakolja egymásra, hogy a teret a leghatékonyabban kihasználja.

8. Miért nincsenek árak a neten?

Megbecsülni az Ön számára megfelelő méretű raktárterületet korántsem olyan egyszerű, mint ahogy látszik. Mindenképpen javasoljuk, hogy MINDEN KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL hívjanak fel, hogy meghatározzuk a megfelelő árat a szükséges méret alapján.

9. Vásárolhatok dobozt és csomagolóeszközt az Euro Mini Storage-tól?

Igen, a dobozoktól a csomagoló fóliákig mindent megtalál boltunkban. Az alábbi linkre kattintva megnézheti a teljes terméklistánkat: csomagoló eszközök

10. Hogy juttatom el tárgyaimat Önökhöz?

Raktározni kívánt termékeit Önnek kell elhoznia hozzánk. Raktárunk parkolóval és nagy területű, fedett rakodó résszel rendelkezik. Kérés esetén kedvező áron a szállítást is megoldjuk, továbbá bérlőinknek ajándékba ingyenes utánfutóbérlést biztosítunk.

11. Milyen méretű raktárakkal rendelkeznek?

A legkisebb raktárterületek egy köbméter nagyságú szekrények (1m x 1m x 1.2m). Igénye szerint 1-es és 29-es típus között minden méretben tudunk raktárszobát ajánlani. A raktárszoba típus a hozzávetőleges alapterületet (négyzetméterben) jelenti, a belmagasság 2,6 méter.

12. Fűtöttek a raktárak?

A beltéri raktáraink fűtöttek és szellőztetve vannak. A kültéri, úgynevezett drive-up raktárak csupán szellőztetettek, nem fűtöttek.

13. Milyen belmagasságúak a raktárszobák?

A földszinti raktárak belmagassága 2,8 méter, az első emeleten található tárolók belmagassága 2,6 méter.

14. Milyen biztonsági rendszerrel rendelkeznek?

Raktáraink úgy lettek kialakítva, hogy értékeit a lehető legnagyobb biztonságban tárolhassa. Számos biztonsági rendszer előnyeit élvezheti. Egy személyre szabott chipes belépőkártya segítségével juthat be az épületbe, amely folyamatos, 24 órás CCTV kamerarendszer által felügyelt. Minden raktárszoba saját riasztó és füstjelző rendszerrel van ellátva. Mindemellett csak Önnek van hozzáférése a raktárához, mely az Ön saját lakatjával van lezárva. A zár egyedi és csak Önnek van kulcsa hozzá.

15. Mire van szükségem szerződéskötéskor?

Amennyiben magánszemélyként bérel raktárt, abban az esetben a személyi azonosságát igazoló okmányra (személyi igazolvány, útlevél, vagy jogosítvány) és a lakcímkártyájára van szüksége.
Céges bérlés esetén a következő dokumentumok szükségesek: cégkivonat, aláírási címpéldány és az aláíró személyi igazolványának másolata.

16. Hogyan fizethetem a bérleti díjat?

Havonta küldjük a számlát, amely a következő havi bérleti díjról szól. Amennyiben egyszerre több havi bérleti díjat szeretne rendezni, hogy ne kelljen minden hónapban utalnia, kérés esetén egyedi fizetési konstrukciót biztosítunk Önnek!

17. Mit tartalmaz a bérleti díj?

A munkatársunk által ajánlott ár már tartalmaz minden felmerülő havi költséget: a havi bérleti díjat és a szolgáltatói díjat is. A biztosítéki letét (kaució) egy havi, listaáron szereplő bruttó bérleti díjnak felel meg, amely szerződéskötéskor fizetendő és visszautaljuk a raktárbérlés megszűnését követően. A szolgáltató díj fedezi a takarítási- és rezsi költségeket, a hókotrás és a folyamatos őrzés díját, valamint az eszközhasználatot, így Önnek nem kell tartania további, rejtett költségektől.

18. Vannak rendelkezésre álló kézi kocsik, békák, villás targoncák?

Kézi kocsik, targonca és békáink díjmentesen állnak bérlőink rendelkezésére, valamint utánfutót naponta 4 órára ingyenesen használhatnak.

19. Ajánlanak kedvezményeket is?

A telítettség és igény függvényében különböző speciális kedvezményeket ajánlunk több típusú raktárra is. Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön aktuális akciónkról!

20. Mit jelent az 1 Forintos akció?

Amennyiben legalább hat naptári hónapig szüksége van a raktárra, abban az esetben jogosult az „1 Forint az első hónapban” akciónkra. Ez az ajánlat a következő feltételek mellett érvényes:
– A raktárak rendelkezésre állása a telítettségtől függ
– Az ár nem tartalmazza a szolgáltatói díjat, ÁFA-t vagy biztosítást.
– Teljes kaució fizetendő (a szerződés bontását követően visszautaljuk)
– Minden ajánlatnál a minimális bérleti időszak hat naptári hónap
– Ajánlatunk csak az ÚJ ügyfelekre vonatkozik
– Az Euro Mini Storage fenntartja az akció és bérleti díjak változtatásának jogát
– A befizetés szerződéskötéskor történik
– Ajánlatunk nem összevonható más kedvezményekkel

21. Mi a minimális bérleti idő?

A minimális bérleti idő egy naptári hónap. Addig veheti igénybe a szolgáltatásunkat, ameddig csak akarja, nincs maximalizálva a bérleti időszak.

22. Hogyan fizethetem ki a bérleti díjam?

Készpénzzel, bankkártyával vagy banki átutalással rendezheti számláit.

23. Milyen hosszú ideig bérelhetem a raktáram?

Nálunk tárolhatja értékeit, ameddig csak akarja, nincs maximalizálva a bérleti időtartam.

24. Átköltözhetek másik raktárba, ha kisebb vagy nagyobb területre van szükségem?

Bármikor könnyedén átköltözhet egy másik méretű raktárba, amennyiben van rendelkezésre álló szabad raktár a kívánt méretben.

25. Hogyan mondhatom fel a bérleti szerződést?

Minden bérleti szerződés határozatlan időre szól, ezért a szerződés megszüntetéséhez a felmondó nyilatkozatát a bérleti időszakot záró hónap utolsó napja előtt 15 nappal el kell juttatnia hozzánk. A nyilatkozatot aláírva elküldheti faxon, postán vagy e-mailen.

26. Hogyan kell visszaadnom a raktárt?

A szerződés utolsó napján át kell adni a raktárszobát ugyanolyan állapotban, ahogy azt átvette. Az Euro Mini Storage munkatársa ezt leellenőrzi, és ha mindent rendben talál, akkor aláírják a raktárátadási nyilatkozatot.

27. Hogyan kapom vissza a befizetett biztosítéki letétem (kaució)?

A biztosítéki letétet visszautaljuk a szerződés bontását követően. A kaució összegét a szerződés záró napját követő két hétben utaljuk a bankszámlájára, amennyiben sértetlenül adta vissza a raktárt, vagy nincs kifizetetlen számlája.

28. Van valaki a raktárban, akivel beszélhetek, ha bármilyen problémám adódna?

A hét minden napján tud segítséget kérni szakavatott munkatársunktól a recepció nyitva tartása alatt. Amennyiben akkor szorul segítségre, amikor a recepció már bezárt, használja a segélyhívókat a bejáratnál, a garázstérben vagy a kijáratnál és kapcsolatba léphet munkatársunkkal, aki segít megoldani a problémáját.

29. Mi az iroda nyitva tartása?

Hétfőtől péntekig     09:00 – 18:00
Szombaton               10:00 – 14:00
Vasárnap                  ZÁRVA