Biztonságos motortárolás

Drága a garázs?

Felpattanni a mocira, berúgni a gázt, és felbőgetni a gépet. Egy életérzés. Csakhogy mostanában az üzemanyag ára az egekben, a biztosítás se két fillér, és a szervizen se ajánlott spórolni. Akkor min lehet? A garázsbérleten!

Persze nem úgy, hogy a gyönyörű motorunkat a szabad ég alatt altatjuk, kitéve az olvasztó napsütésnek, a viharos szélnek, a szakadó esőnek vagy ne adj isten jégverésnek, amire a nyári hónapok elején bizony számíthatunk.

Ennél létezik jobb megoldás is. Raktárbérlés! Igen, a motor tárolása így is megoldható! A Budapesten, az M5-ös mellett található Euro Mini Storage kamerákkal őrzött, tűzjelzővel ellátott, egyéni beléptetős, non-stop elérhető raktárhelyiségei kiválóan alkalmasak motor tárolásra is. Ráadásul az Euro Mini Storage különböző méretű raktárhelyiségekkel rendelkezik, így a motor számára optimális nagyságú raktárt bérelhetünk, nem kell kihasználatlan négyzetméterekért fizetnünk.

Jól hangzik? Akkor irány az Euro Mini Storage honlapja, hogy többet is megtudj a lehetőségekről, és arról, hogyan juthatsz a garázsbérletnél sokkal olcsóbb motor tárolási lehetőséghez, például 7 négyzetméterhez már 24.990 Ft-ért!